Om de dooie dood niet

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/10/2018
10:00 - 16:00

Locatie
De Open Hof


Dit jaar voor de 4e keer organiseert Yvonne Jonker en haar team deze uitvaartbeurs. Het platform JouwLaatsteLevensfase is hier ook aanwezig. Wij zullen niet aan elke uitvaartbeurs deelnemen maar zoals de naam al weergeeft, dit is een inspirerende dag voor iedereen die interesse heeft in de laatste levensfase en later.

Het platform heeft de planning begin 2019 ook haar dienstverlening aan te bieden in de provincies Zuid Holland, vandaar onze interesse hierbij aanwezig te zijn. De provincie Zuid Holland zal waarschijnlijk in de regio’s Groot Rotterdam en Groot Den Haag worden opgedeeld.

Op deze dag kun je bij ons terecht voor informatie om herinneringen te koesteren, onze workshops en natuurlijk onze informatie box.

Ken je het gevoel dat je iemand een hart onder de riem wil steken, maar je weet gewoon niet hoe? Dit omdat een dierbare te horen heeft gekregen dat hij of zij niet meer beter wordt? Met onze Koester kaart geef je een momentje van aandacht aan een dierbare. Graag geven wij onze Koester kaart aan je mee.

De voorgaande jaren was het een enorm succes en wij zijn daar graag bij.Terug naar het overzicht