Natuurworkshop ‘Wees ook lief voor jezelf’ Voor iedereen waarvan een naaste chronisch of ongeneeslijk ziek is (Olst Overijssel)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/12/2022
13:00 - 16:00


Als een naaste chronisch of ongeneeslijk ziek is, heeft dat invloed op je leven. Het maakt de toekomst onzeker. Hoe gaat de ziekte verlopen en hoeveel tijd heb je nog samen?

Ik moet sterk zijn!

Mantelzorgers die voor een chronisch zieke zorgen, hebben vaak het gevoel dat ze sterk moeten zijn. Ze zorgen zonder klagen, naast een eventuele baan en de overige dagelijkse bezigheden. Met als gevolg dat ze altijd maar doorgaan en vaak weinig hulp vragen.

Hou je balans, dan hou je het vol! 

Toch wil je het graag volhouden. Daarom is het des te belangrijker om ook aandacht en tijd voor jezelf te hebben. Een moment van ontspanning en innerlijke rust om te herstellen, weer op te laden en weer goed verder te kunnen.

Herken je dat? Dan is het belangrijk om balans te houden en jezelf niet te overbelasten. De rol van naaste en verzorgende wordt makkelijk onderschat.

Even rust en aandacht voor jezelf

In deze workshop gaan we de natuur in, werpen een blik op de natuur om ons heen en laten het schouwspel op ons inwerken. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers (in een vergelijkbare situatie) vind je de rust en veiligheid om je eigen gedachten en gevoelens te ordenen. Je ervaart steun en (h)erkenning bij de anderen en gaat met hernieuwde energie weer huiswaarts.

Kijk voor meer informatie en aanmelden:  www.metaandachtloslaten.nl/workshop

Natuurworkshop ‘Wees ook lief voor jezelf’  Voor iedereen waarvan een naaste chronisch of ongeneeslijk ziek is (Olst Overijssel)

Terug naar het overzicht