Natuurworkshop ‘Leef de seizoenen’ Voor iedereen die wil reflecteren op zijn/haar leven (Olst Overijssel)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/12/2022
13:00 - 16:00


Hoor je anderen wel eens zeggen dat de tijd zo snel voorbij gaat? Zeg je het zelf ook? We (her)kennen het allemaal. Voordat we het beseffen is er al weer een jaar voorbij…

Het besef dat we sterfelijk zijn… Welke gedachten en gevoelens roept dat bij je op?

Hoe bewust (be)leef je jouw leven?

Stel dat je een wandeling maakt in het bos, hoeveel aandacht heb je dan voor de omgeving? Hoe bewust ben jij je van de elementen om je heen? Hoor je de vogels? Zie je die prachtige oude boom?

In de natuur is ontzettend veel symboliek te ontdekken, die je heldere inzichten en inspiratie kan geven. De natuur houdt je als het ware een spiegel voor.

Ga je mee op ontdekkingstocht?

Wat gebeurt er als je gaat vertragen, de stilte ervaart en met aandacht kijkt en luistert? Door te reflecteren op het levenspad dat je reeds hebt bewandeld en de spiegel die de natuur je voorhoudt, krijg je heldere inzichten in jouw leven (in ‘t) nu en inspiratie voor het pad dat nog voor je ligt.

Wat zich ook aandient, alles mag er zijn.

In deze workshops help ik je jouw gedachten, gevoelens en emoties te onderzoeken en te luisteren naar de antwoorden die diep van binnen zitten. We keren niet alleen naar binnen. Je gaat deze workshop ook actief beleven, met behulp van elementen in de natuur.

Kijk voor meer informatie en aanmelden:  www.metaandachtloslaten.nl/workshop

 

Natuurworkshop ‘Leef de seizoenen’ Voor iedereen die wil reflecteren op zijn/haar leven (Olst Overijssel)

Terug naar het overzicht