DATUM wordt verschoven Lezing / ontmoeting – Morgan, liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden…

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/03/2022
19:30 - 22:00

Locatie
Dorpshuis Horsterhoek


Oktober 2021: Documentaire in de maak over deze zoektocht. Bas neemt ons mee in het maakproces van de documentaire en het verloop van het boek, dat al diverse drukgangen kent.

Morgan, een liefde (2018) is een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn. Tijdens een parachutesprong krijgt de schrijver een paniekaanval. Zijn vriendin spoort het aan de oorzaak van zijn angst te onderzoeken: waarom krijgt hij soms beelden door, herinneringen die niet van hem kunnen zijn?

De zoektocht voert hem naar Wales, naar een oude vrouw die nog altijd naar haar grote liefde verlangt. Daar wordt duidelijk wat hij eigenlijk al wist.

Bas Steman (1971) is schrijver en programmamaker. Wilde ooit wielrenner worden. Schreef o.m. de ‘belevingsbiografie’ Naakt in de orkaan over Ramses Shaffy en Tinus!Tinus! over Leontien van Moorsel. Fietste zelf wedstrijden met bekende renners in een tijd die ver achter ons ligt. Bas is presentator bij tv Gelderland – Ridders van Gelre.

Maak kennis met Bas en zijn verhaal op https://www.youtube.com/watch?v=9ladNFszYPM

Deelname aan de lezing bedraagt € 5,00 per persoon inclusief een kop koffie of thee. (betaling op de avond zelf).

Lees op bol.com de recensies https://www.bol.com/nl/nl/f/morgan/9200000084995484/

 

 

 

DATUM wordt verschoven Lezing / ontmoeting - Morgan, liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden...

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht