Minicursus ‘Schrijven over je leven’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/05/2019
00:00

Locatie
Dorpshuis Tolbert in de CazemierBoerderij


Je wilt graag schrijven over je leven. Over al die mooie, bijzondere en aangrijpende momenten die je hebt meegemaakt. Misschien wil je schrijven om de dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Of om (een stukje van) je levensgeschiedenis door te geven aan je (klein)kinderen. Of misschien wil je mensen helpen en inspireren met jouw verhaal.

Wat je motivatie ook is: er schuilen ongetwijfeld heel veel verhalen in jou die het meer dan waard zijn om opgeschreven te worden.

Je hebt alleen geen idéé waar je moet beginnen:

Je leven is een onuitputtelijke inspiratiebron, je kunt schrijven waarover je maar wilt. En dat is nou net het probleem, want er is zo veel. Waar moet je over schrijven? Moet je bij het begin beginnen en in chronologische volgorde schrijven? Wat als je je niet meer precies herinnert hoe iets ging?

Ik help je graag op weg:

Tijdens de minicursus ‘Schrijven over je leven’ ga je aan de slag met inspirerende associatie- en schrijfoefeningen. Op deze manier schrijf je een of meer fragmenten van je levensverhaal. Iedereen krijgt de gelegenheid om zijn of haar tekstfragmenten voor te lezen, maar dat is nooit verplicht. Ook geef ik tips en oefeningen voor als je een boek zou willen schrijven over je leven. Voor deze cursus is schrijfervaring absoluut niet noodzakelijk.

Voor wie:

Deze minicursus is zowel geschikt voor mensen die over hun eigen leven willen schrijven, of die het levensverhaal van iemand anders willen optekenen.

Waar en wanneer:

Op drie dinsdagavonden: 28 mei, 4 juni en 11 juni van 19.00 uur tot 21.30 uur in de CazemierBoerderij, een prachtig gerenoveerde en sfeervolle boerderij in Tolbert.

Kosten:

De kosten voor deelname aan de drie cursusavonden bedragen € 75,- per persoon. Dat is inclusief btw per persoon. Dat is inclusief btw, lesmateriaal, koffie, thee en lekkers.

Nog even alles op een rijtje:

Data: 28 mei, 4 en 11 juni
Tijd: van 19.00 uur (stipt) tot 21.30 uur. Inloop vanaf 18.50 uur
Kosten: €75,- inclusief btw, lesmateriaal, koffie, thee en lekkers
Aanmelden: via 06 18 16 58 58 of theone@theonetekst.nl

De cursus gaat door bij 6 deelnemers. Er is plek voor 8 deelnemers.

Voor meer informatie over Levensverhalen Groningen, neem een kijkje op  https://www.levensverhaalgroningen.nl/

Minicursus ‘Schrijven over je leven’

Terug naar het overzicht