Méér groenten voor een gezond gewicht!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/02/2020
13:00 - 16:00


Wil jij gezond(er) leven, in een vitaal lichaam, met een gezond gewicht? Zonder lijnen, hongerlijden of crashdiëten? Dan is het tijd om natuurlijk, gevarieerd en evenwichtig te gaan eten. Klink eenvoudig, maar hoe pak je dat aan?

In de kookworkshop ‘Meer groenten voor een gezond gewicht’ op zaterdag 15 februari leer je hoe je met groenten méér uit je dag(menu) haalt.

Verse groenten verdienen een hoofdrol op jouw bord. Ze geven kleur aan elke maaltijd en maken je vitaal. In onze kookworkshop ontdek je hoe je makkelijk, smakelijk en gevarieerd gedurende de hele dag méér groente kunt eten. Dus ook bij je ontbijt, lunch en tussendoor. En waarom dat jou helpt een gezond gewicht te bereiken. Benieuwd? Kom dan luisteren, koken en inspiratie opdoen!

Wat kun je verwachten? 
Je krijgt een presentatie over de rol van groenten voor een gezond gewicht. Daarna gaan we in groepjes van 2 kokkerellen met recepten die je zullen verrassen: zo eenvoudig kan meer groente eten zijn! Je gaat naar huis met een mooi kookschrift met handige informatie en recepten. Leuk als je meedoet!

Zo meld je je aan
De kookworkshop Méér groenten voor een gezond gewicht vindt plaats op zaterdag 15 februari 2020 van 13.00 – 16.00 uur bij Binnenbos in Zeist. Meedoen kost € 37,50 per persoon, inclusief kookschrift met informatie & recepten en proeverij. Meld je aan.

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: eerlijkekeuken@gmail.com. Deze kookworkshop wordt mede georganiseerd door Maike Bonthuis. (partner Voedingsdeskundig provincie Utrecht).

 

Méér groenten voor een gezond gewicht!

Terug naar het overzicht