Manu Keirse Groningen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/10/2020
20:00 - 21:30

Locatie
Aletta Jacobshal


Manu Keirse is vooral bekend vanwege zijn expertise rondom verlies en verdriet.

Ik zou willen dat iedereen dit wist…

Echt een aanrader.

 

Hoe overleef je verlies?

Je kunt op veel momenten in het leven met verlies worden geconfronteerd, zowel in je eigen leven als in je directe omgeving. Denk aan het sterven van een familielid of een collega, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte, leven met iemand met een beperking, verlies van je werk. Is het normaal dat je je na maanden nog zo verdrietig voelt? Is het ooit mogelijk om weer van het leven te genieten? Reageert ieder mens op dezelfde manier?

 

Hoe overwin je handelingsverlegenheid?

We willen mensen die in de rouw zijn wel helpen…maar weten eigenlijk niet hoe. We durven vaak niet naar mensen in verdriet toe te gaan uit angst dat we verkeerd reageren. Wat helpt?

 

Manu Keirse, vertelt, beantwoord vragen en reikt eenvoudige, doorleefde en essentiële manieren aan voor hoe we kunnen omgaan met verdriet na verlies en hoe kunnen we familie, vrienden en collega’s kunnen ondersteunen.

Reserveer plaatsen via Studium Generale! https://sggroningen.nl/kaarten

 

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Theone Joostensz, Mariele Mijnlieff, Kristel Dallinga en Leni van Noord in samenwerking met Studium General en JouwLaatsteLevensfase.

Manu Keirse Groningen

Terug naar het overzicht