Lezing vragenuurtje Vitaal Ouder Worden & Voeding Driebergen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/04/2020
10:00 - 12:00

Locatie
de Bibliotheek Z-O-U-T


Vitaal ouder worden

Vitaal ouder worden gaat over bewustwording en over hoe men zin geeft aan het leven. Daarnaast is het belangrijk hoe men met zijn/haar lichaam omgaat. Gezond ouder worden is voor een belangrijk deel de verantwoordelijkheid van de mens zelf. Er zijn factoren die de ouder wordende mens zelf in de hand heeft, zoals een verantwoord voedingspatroon en gezonde leefgewoonten.

Heb je vragen over hoe je eetlust te bevorderen is of hoe je smakelijk kunt koken? Wil je graag weten of alles in balans is of hoe je dat zou kunnen aanpassen? Onze natuurvoedingskundigen kunnen je hierbij helpen met praktische tips, recepten en eventueel thuis komen begeleiden om tot een juiste afstemming te komen. Met kleine stappen naar een fijne verbetering. Want hoe meer het eten voor de mens een plezier is, hoe meer hij kan genieten van zijn eten en hoe beter de vertering tot stand kan komen. Resultaat is een stukje meer vitaliteit. Dat willen wij toch allemaal.

 

Deze lezing wordt gegeven door Maike Bonthuis, natuurvoedingskundige aangesloten bij platform ‘Jouw Laatste Levensfase’ .

Lezing vragenuurtje Vitaal Ouder Worden & Voeding Driebergen

Terug naar het overzicht