Lezing Laat je niet kisten door de commercie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/10/2019
19:45 - 22:00

Locatie
Cursuscentrum de Poort


Weinig mensen verdiepen zich graag in geldzaken en de dood is nog minder populair. Dus vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet en niet gehinderd door enige kennis van zaken in het regelen van de uitvaart.

Een prachtige en persoonlijk afscheid kan duizenden euro’s voordeliger, stelt Marieke Henselmans in haar boek “Laat je niet kisten door de commercie”. De ervaringsverhalen laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de praal. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam. Haar lezing en het boek gaan over o.a. over de 24 knopen die moeten worden doorgehakt én de gevolgen voor de prijs.

Wij Nederlanders zijn gek op verzekeringen. Er zijn dus ook veel uitvaartverzekeringen afgesloten. Maar hoe zit dan nu? Er wordt veel over geschreven en gesproken de laatste tijd. Moet je nu wel of niet een verzekering afsluiten?

Marieke neemt ons mee in haar heldere gedachtegang over deze zo belangrijke onderwerpen op een praktische en liefdevolle (eigen)wijze.

Marieke Henselmans is dé onafhankelijke expert op te gebied van vrolijk besparen. Zij schrijft over dit onderwerp in het FD, columns in Genoeg Magazine, werkte mee aan het veelbekeken televisieprogramma Geen cent te makken, en werkt samen met het Nibud.

Het boek en het bijbehorende werkboek zijn tijdens de lezingen te koop. Het boek kost € 17,95 en het werkboek € 9,95.

 

De lezing wordt samen georganiseerd met Theone Joostenz (Levensverhaal Groningen), Mariele Mijnlieff (Onder Ons Uitvaart) Lenie van Noord (De Ontluikende Roos), Kristel Dallinga (Fotostel) en Paula van der Hulst (Omarm Jezelf).

 

Lezing Laat je niet kisten door de commercie

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht