Annulering nieuwe datum Lezing Bas Steman; “Morgan, een liefde… Leeuwarden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/11/2018
19:30 - 22:00

Locatie
Voel je goed centrum


Deze lezing wordt verplaatst naar een datum in 2019. Alle officiële reserveringen zijn op 23 november geïnformeerd. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de nieuwe datum? Als je een berichtje stuurt naar info@jouwlaatstelevensfase.nl houden wij je op de hoogte.

 

Een soldaat in Wales begin jaren veertig. Een schrijver in Nederland ver na de oorlog. Op onverklaarbare wijze blijken hun levens met elkaar verwikkeld te zijn.

Morgan, een liefde is een autobiografische roman over een verbijsterende ervaring. Een spannende zoektocht gedreven door een liefde die over de dood heen een weg probeert te vinden.

Bas Steman (1971) schreef o.a. de ‘belevingsbiografie’ Naakt in de orkaan over Ramses Shaffy en Tinus! Tinus! over Leontien van Morssel. Fietste zelf wedstrijden met bekende renners in een tijd die ver achter ons ligt. Naast schrijver is Bas ook dichter, regisseur en presentator bij Omroep Gelderland.

Op de avond zelf kun je het boek aanschaffen € 19,99 en laten signeren door Bas.

Wij zijn de avond gast bij het “Voel je goed Centrum” in Leeuwarden. Maak deze avond ook kennis met de partners van het platform.

De kosten voor deze lezing bedraagt € 5,00 p.p. inclusief een kopje koffie of thee bij ontvangst.

 

Annulering nieuwe datum Lezing Bas Steman; "Morgan, een liefde... Leeuwarden

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht