Leefstijlmarkt voor 55+ers Nunspeet

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/09/2021
11:00 - 16:00


Fit en vitale beurs voor 55+ers

 

Donderdag 23 september wordt van 9.00 tot 12.00 uur de leefstijlmarkt voor 55+ers georganiseerd bij WOC  Veluwse Heuvel.

De leefstijlmarkt wordt georganiseerd om 55+ers te informeren over vitaler ouder worden. Iedereen streeft ernaar om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De leefstijlmarkt biedt de gelegenheid om met verschillende professionals in gesprek te gaan over deze onderwerpen.

Verschillende sportaanbieders, welzijnsorganisaties en professionals zijn op de markt aanwezig om onder andere een screening te doen, uw gezondheid te controleren, of u van tips en adviezen te voorzien die passen bij uw behoeften. Plezier, gezelligheid en goed advies staan centraal op de markt. Professionals als een ergotherapeut, pedicure, podotherapeut en een fysiotherapeut staan deze middag voor u klaar. Maar ook organisaties als Sportbedrijf Nunspeet, Diabetesvereniging, Zorggroep Noord-West Veluwe en zorg- en welzijnswinkels.

Met en door lokale partners

De leefstijlmarkt wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt in samenwerking met Fysiopraktijk Louwen/Muilwijk, Stichting Welzijn Nunspeet, WOC Veluwse Heuvel en het Venster. Alle aanwezige partijen zijn gelegen in de gemeente Nunspeet. Via deze weg willen wij als organisatie de drempel laag houden voor bezoekers voor eventuele doorverwijzing.

Praktische informatie

U bent op donderdag 23 september tussen 9.00 en 12.00 uur welkom bij WOC Veluwse Heuvel, Veluwse Heuvel 1 in Nunspeet. Een bezoek aan de leefstijlmarkt is gratis.

Stichting JouwLaatsteLevensfase en Gerda Hooghordel zijn die dag aanwezig. Ben je in de buurt, loop dan even langs.

 

Leefstijlmarkt voor 55+ers Nunspeet

Terug naar het overzicht