Kookworkshop Vegetarisch in balans

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/10/2019
13:00 - 17:00

Locatie
Binnenbos


Steeds meer horen en lezen we over de negatieve gevolgen van de intensieve veehouderij. Voor de aarde én voor onze gezondheid. Vaker vegetarisch eten is daarom een goed idee! Leer nu de basis van vegetarisch koken in de Kookworkshop ‘Vegetarisch in balans’ op zaterdag 5 oktober a.s. van 13.00 tot 17.00 uur in Zeist.

Overstappen naar een gezond vegetarisch menu vraagt om kennis en oefening. Hoe bereid je een lekkere & volwaardige vegetarische maaltijd, met alle belangrijke bouwstoffen? En hoe wissel je af, zodat het niet gaat vervelen?

In onze basiskookworkshop ‘Vegetarisch in balans’! ontdek je welke granen en peulvruchten je goed kunt combineren en variëren. En met welke andere producten je vlees kunt vervangen. Zo krijg je zeker genoeg eiwitten binnen.

Doe je mee? De kookworkshop ‘Vegetarisch in balans’ vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2019 van 13.00 tot 17.00 uur, bij ‘Binnenbos’, Zeist. Meedoen kost € 57,50 per persoon, inclusief kookschrift met informatie & recepten en proeverij

Maike en haar collega’s van De Eerlijke Keuken zijn een aanrader als je overweegt om meer vegetarisch wilt gaan koken. Meer informatie stuur dan een email naar eerlijkekeuken@gmail.com of neem contact op met Maike via maike@voedingbewust.nl of bel 06 1040 6996.

Kookworkshop Vegetarisch in balans

Terug naar het overzicht