Inspiratiedag thema Duurzaamheid – Hilversum

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/04/2022
10:30 - 16:00

Locatie
Begraafplaats Bosdrift


 

Duurzaamheid in de uitvaart. Vanuit vele kanten komt de vraag naar milieuvriendelijke en duurzame materialen om hun dierbaren in te op te baren, te begraven, cremeren of de as in te bewaren.

Interessant voor zowel mensen werkzaam in de uitvaart maar ook voor iedereen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en innovaties en initiatieven op dat gebied. Deze dag is vrij toegankelijk voor iedereen.

Op de Bosdrift zijn er sinds vorig jaar Natuurgraven gecreëerd waar nu al veel vraag naar is. Dit voldoet blijkbaar aan een groeiende behoefte aan duurzame producten waar we zeer trots op zijn. U kunt deze dag ook onze nieuwe bomen bekijken en ook de 70 nieuwe natuurgraven waarmee we op korte termijn gaan uitbreiden.

Bob Hendrix zal zijn Living Loop kist tonen, gemaakt van Mycelium, het ondergrondse netwerk van paddenstoelen en van binnen bekleed met mos. Hierdoor zal de kist in korte tijd oplossen.

Stichting JouwLaatsteLevensfase is ook aanwezig. Wij nemen de nieuwste uitgave van ons jaarmagazine Tenslotte mee en onze informatiegids over de Laatste Levensfase, het Kookboek der Herinneringen en het boekje ‘wat ik je nog zeggen wil’. Wees welkom.

Deze dag is vrij toegankelijk en vindt plaats in en buiten rondom het gebouw, mits het weer het toelaat. Wij zorgen ook voor thee en koffie en wat lekkers en later in de middag is er livemuziek vanuit het Rouwcafé.

 

Inspiratiedag thema Duurzaamheid - Hilversum

Terug naar het overzicht