Inspiratie dag Apeldoorn – Gelderland 19 janauri 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/01/2019
11:00 - 16:00

Locatie
Oude Ambachtsschool Hanging Around


Op zaterdag 19 januari kun je laten informeren over allerlei zaken m.b.t. de laatste levensfase en afscheid. Wij ontmoeten je graag op de Molenstraat 1 centrum (oude Ambachtsschool) op de 1e etage. Goed toegankelijk en bereikbaar met de lift/ Je bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Er is zoveel mogelijk.

 

Locatie:

De oude ambachtsschool. Een markant gebouw in Apeldoorn aan de Molenstraat Centrum, hoek Stationsstraat. Voor vrijwel alle Apeldoorners een goede bekende. Eind 2014 is de school omgetoverd tot de werkplaats voor een groep enthousiaste ondernemers.

Hanging Around is een flexibele ruimte, gevestigd op de 1e etage. Hier ben je van harte welkom op onze inspiratie dag.

 

Wie kun je ontmoeten?

Renée Krijgsman Fotografie, haar studio is ook in dit pand en ook daar kun je een kijkje nemen. Herinneringsfotografie/afscheidsfotografie voelt voor mij als een vorm van zingeving; helpen herinneren, ondersteunen bij het rouwproces. Ook bij leven is het vastleggen van herinneringen voor later zeer waardevol. Een familie reünie, nog 1 keer samen uit eten of naar het strand?

JouwLaatsteLevensfase. Het landelijke platform om het optimale uit de laatste levensfase te halen en mooie momenten te maken en te koesteren.

Veluwse wens Ambulance: ‘Een gezond mens heeft 1000 wensen, iemand die ernstig ziek is vaak nog maar 1’. Nog één keer het ouderlijk huis zien? Naar familie toe? Of die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam? Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echter niet altijd vanzelfsprekend. De Stichting Veluwse Wens Ambulance speelt daarop in en maakt dit wel mogelijk voor u. Samen met onze vrijwilligers kunnen wij deze (laatste) wensen geheel kosteloos in vervulling laten gaan. Uw wensen en behoeften staan daarbij centraal. Wij staan voor kwaliteit, comfort en professionaliteit.

Binnenkort nog meer…

 

 Terug naar het overzicht