Gratis webinar: Hoe regel je je digitale erfenis?

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/05/2020
20:00 - 21:30


Wat van jou blijft er eeuwig online? Waar kunnen nabestaanden straks nooit meer bij?

 

GRONINGEN – Donderdag 28 mei om 20.00 uur geeft Sander van der Meer, expert digitale nazorg, een gratis webinar: Hoe regel je je digitale erfenis? Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het platform Jouw Laatste Levensfase, provincie Groningen.  

 

E-mail, Facebook, Instagram, online bankieren: bijna iedereen is op de een of andere manier online. Maar wat nu als jij -of een dierbare- komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot mobiel, sociale media en andere zaken om bijvoorbeeld foto’s te bewaren of accounts op te zeggen? Hoe zit het met de privacy van een overledene? En wat kan of moet je nu al regelen voor als je er straks niet meer bent?

 

Over het webinar
Op donderdag 28 mei van 20.00 tot 21.00 uur (met wellicht enige uitloop voor vragen) gaat Sander van der Meer hier op in. Hij schetst mogelijkheden en valkuilen, geeft voorbeelden en tips, met respect én de nodige humor. Aanmelden graag en na aanmelding ontvang je een link naar het webinar.

 

Over Sander van der Meer
Sander van der Meer is afkomstig uit de forensische opsporing. Hij is gastdocent voor gecertificeerde uitvaartopleidingen en is geregeld te horen en te zien op radio en TV. Met diensten als ‘digitale nazorg’ ondersteunt hij nabestaanden bij toegang tot de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data op apparatuur of in de cloud van de overledene. Ook adviseert hij de Tweede Kamer over deze mogelijke wet- en regelgeving. Sander is mede-oprichter van digitalfuneralprofessionals.com.

 

Deze lezing wordt in samenwerking georganiseerd met de partners van de provincie Groningen:

Leni van Noord (opruimondersteuning): 06 – 4744 2680
Mariele Mijnlieff (uitvaartbegeleiding): 06 – 1998 5015
Theone Joostensz (levensverhalen): 06 – 1816 5858
Kristel Dallinga (afscheidsfotografie): 06 – 2315 1581.

Gratis webinar: Hoe regel je je digitale erfenis?

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht