Gratis Webinar De 7 redenen om wel te praten over jouwlaatstelevensfase.

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 16/11/2022
20:00 - 21:00


In de laatste levensfase komt er heel veel op je af. Waar kun je allemaal mee te maken krijgen? Voor welke keuzes kom je te staan en de eigen regie houden?

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om eigen regie te houden en je bewust te worden van je gedachten en wensen. Het gesprek aangaan met jezelf en elkaar over wat je wilt en wat je beslist niet wilt: veel mensen vinden dat lastig. Terwijl het gesprek aangaan juist dán heel verbindend, verhelderend en troostend kan zijn.

Wees van harte welkom. Ook als je als mantelzorger, naaste, familie of vriend(in) er ‘wilt zijn’ voor een dierbare in de laatste levensfase.

Ook al is het moeilijk om alles van iemand te begrijpen; begrip, luisteren en een goed gesprek kunnen een waardevolle betekenis geven in deze levensperiode. Hoe kun je samen ontdekken wat voor jou en jullie belangrijk is? Hoe krijg je overzicht, inzicht en duidelijkheid?

Een liefdevolle en betekenisvolle laatste levensfase? Voor het koesteren van herinneringen, een waardevolle nalatenschap voor later. Persoonlijk en blijvend.

1,5 studie punt Permante Educatie NaVu (april 2022)

Doe je mee?

Monique Branse

Gratis Webinar De 7 redenen om wel te praten over jouwlaatstelevensfase.

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht