Buurtzorg Congresdag Den Bosch

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31/03/2020
10:00 - 16:00

Locatie
Congrescentrum


Graag nemen wij ook in 2020 deel aan de jaarlijkse congresdagen van Buurtzorg Nederland. Tijdens deze congresdagen zijn ruim 3.000 medewerkers van Buurtzorg – (wijk-)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden – aanwezig. Naast het volgen van diverse workshops hebben de medewerkers uitgebreid de tijd om de stands te bezoeken. Voor ons een gelegenheid om in zes dagen kennis te maken met alle Buurtzorgteams in Nederland.

Over Buurtzorg Nederland Sinds de oprichting in 2007 is Buurtzorg Nederland uitgegroeid tot de grootste, meest toonaangevende en innovatieve thuiszorgorganisatie in Nederland. Ook internationaal gezien is Buurtzorg het voorbeeld van ‘Community Based Care’. Inmiddels is Buurtzorg dan ook over de grenzen actief in landen als de Verenigde Staten, Japan en Zweden.  In Nederland werken meer dan 10.000 medewerkers vanuit ruim 900 teams in de wijk. Zelfsturing, vakinhoudelijke keuzevrijheid en ‘minimal care’ zijn belangrijke pijlers.

Graag presenteren wij het vernieuwde informatie boek met nog meer praktische tips, checklist en meer en aandacht voor de workshop ‘De laatste levensfase, het een naderend einde van het leven’.

Buurtzorg Congresdag Den Bosch

Terug naar het overzicht