Boekenbabbel Leonie Linssen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/05/2023
20:00 - 21:30


Boekenbabbel De Karmadrager Leonie Linssen
De eerste Boekenbabbel rond koffietijd 20 uur ‘s avonds.  Wij gaan in gesprek met Leonie Linssen, de schrijfster van de Karmadrager.

Door de ontmoetingen met diverse zielsliefdes, ontdekt Leonie dat ze een vorig leven heeft in de Tweede Wereldoorlog. Als jonge verzetsstrijder wordt Maria opgepakt en naar Auschwitz vervoerd. Ze zet haar seksualiteit in om in leven te blijven en belandt als verpleegkundige in de ziekenboeg van het vernietigingskamp, waar ze o.a. de kamparts Mengele assisteert. De ervaringen van Maria’s leven zijn te intens en talrijk om in een keer te verwerken. Leonie doet er meer dan tien jaar over.
​​​​​​​
In ‘De Karmadrager’ beschrijft Leonie deze reis, die start met de ontdekking van een knobbel in haar borst: borstkanker. De spirituele boodschap blijkt verbonden te zijn met onverwerkt seksueel trauma van haar (voor)ouders. Het is aan Leonie om de vernietigende krachten vanuit dit en haar vorig leven te transformeren vanuit onvoorwaardelijke liefde en de cyclus van misbruik te beëindigen door zichzelf en daarmee anderen, terug te brengen in de oorspronkelijke vrouwelijke, verbindende en voedende kracht.

Aanmelden kan via de link direct of via de reserveringsknop op deze pagina https://jouwlaatstelevensfase.webinargeek.com/boekenbabbel-de-karmadrager-leonie-linssen
Boekenbabbel Leonie Linssen

Reserveer nu!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Terug naar het overzicht