Beleef Plus, de meest veelzijdige 50plus beurs Zeeland

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 27/03/2020 - 28/03/2020
10:00 - 17:00

Locatie
Zeeland Hallen


Proef, zie, leer, doe en ervaar.

Maak kennis op de Beleef Plus met José van Rijsbergen.

Leefmeester, wat doet zij?

José vertelt de opties die er mogelijk zijn, met betrekking tot de laatste levensfase zodat je keuzes en beslissingen kunt nemen. Ze vertelt je wat je moet weten en wat wel en wat niet.

Uitvaart:

Elke uitvaart is uniek. Als het laatste afscheid nadert, wil je graag dat de uitvaart straks verloopt zoals jij dat wenst. Samen met jou en je naasten bespreekt zij de vorm en inhoud, zodat de plechtigheid net zo uniek wordt als jij zelf bent. Uniek… zoals ieders leven en ieder mens uniek is. Is het moment daar, dan zorgt zij persoonlijk met de nabestaanden dat alles wordt geregeld.

Over José:

“Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het laatste afscheid is. Mijn eerste verlies was van mijn oma, getroffen door een hartstilstand. Ik heb dus nooit afscheid kunnen nemen. Een ervaring die je altijd bijblijft. Daarna volgden er nog vele, ieder met voor mij een eigen verhaal. Ik ontdekte dat praten over de dood niet bespreekbaar was, niet ervoor en ook zeker niet meer erna. Het is vaak onduidelijk wat eigenlijk de wensen waren, van welke muziek iemand hield. En daar maak ik graag het verschil.

 

Beleef Plus, de meest veelzijdige 50plus beurs Zeeland

Terug naar het overzicht