Word jij onze Metgezel?

Wij zijn je super dankbaar! Als Metgezel van JouwLaatsteLevensfase steun je ons in onze missie om meer bewustwording te creëren over de laatste levensfase. Wat is er allemaal mogelijk vanaf het moment dat je weet dat je ongeneeslijk ziek bent? Hoe behoud je de regie over je eigen leven? Waar vind je inspiratie om het leven met elkaar te koesteren en het te doorleven? Samen met onze partners bieden wij een praktisch en ondersteunend aanbod van diensten. Daarnaast heeft Stichting JouwLaatsteLevensfase als doel het uitgeven, promoten en organiseren van duurzame activiteiten en cultuur, bijvoorbeeld in de vorm van boeken en events.

Hoe kun je ons steunen?

Metgezel word je middels een bijdrage van minimaal € 100 (voor een overeenkomst van twee jaar) of een zelf gekozen bedrag vanaf € 100. Onze metgezellen zijn zowel privépersonen als families, zzp’ers en mkb-bedrijven. Onze dank aan hen is groot!

Jaarproject 2021: Kookboek der Herinneringen

Elk jaar besteden we tijd en aandacht aan de creatie van een speciaal product dat bedoeld is om mooie herinneringen te koesteren bij leven en voor later. Deze jaarproducten zijn breed inzetbaar, dus niet specifiek voor de laatste levensfase. In 2021 maken we het Kookboek der Herinneringen waarmee we geld willen genereren voor de Landelijke dag van de Laatste Levensfase in 2022. Een dag vol inspiratie, workshops, sprekers en theater. In oktober 2021 starten we met de planning en organisatie van deze dag.

Het Kookboek der Herinneringen is voor veel levensmomenten een prachtig geschenk. Je geeft het bijvoorbeeld:

 • als kinderen op kamers gaan of op zichzelf gaan wonen: vul het boek met gerechten die lekker zijn en makkelijk te maken.
 • bij een huwelijk: een verzameling van alle familierecepten.
 • als vakantieherinnering aan alle smakelijke culinaire lokale verrassingen.
 • als verjaardagscadeau voor de thuiskok die alles al heeft.
 • als herinnering voor later, zodat unieke familierecepten niet verloren gaan, zoals de appeltaart van oma.

Wat krijg je van ons terug?

 • enorme dank en een virtuele knuffel!
 • het welkomstpakket met daarin de informatiegids De Laatste Levensfase, het jaarmagazine Tenslotte en twee boekjes ‘Wat ik je nog zeggen wil’, ter waarde van € 31,90 thuisgestuurd
 • vermelding op de site als Metgezel (indien je dit niet wenst, dan natuurlijk niet)
 • een exemplaar van het Kookboek der Herinneringen. Ook het tweede jaar ontvang je ons jaarproduct.

Metgezel worden? 

 • Wanneer je contact met ons opneemt door middel van dit formulier worden je persoonlijke gegevens verwerkt in overeenstemming met de privacyregels.
 • Wil je meer informatie? Dan ben je van harte welkom om via de e-mail of telefonisch contact op te nemen (info@jouwlaatstelevensfase.nl of bel naar 06 – 13341257).

Wanneer je het formulier invult en verstuurt, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. Je ontvangt na ons gesprek de bevestiging en de factuur voor je deelname als Metgezel.

Metgezel worden?

Schrijf je hieronder in.

Naam(Vereist)
Adres