JJ Video maakt herinneringen

Om verschillende redenen film ik regelmatig een uitvaart. Bijvoorbeeld omdat een moeder van heel jonge kinderen is overleden. De kinderen maken dan de uitvaart niet bewust mee. De video is voor later als ze er aan toe zijn deze te bekijken. Of ik film een uitvaart omdat een familielid er niet bij kan zijn.

Het filmen van een uitvaart is altijd een bijzondere opdracht omdat ik me realiseer dat de mensen veel verdriet hebben.

Het kan zijn dat de nabestaanden door alle emoties de uitvaart maar “half” meemaken. Het is heel geruststellend te weten dat er een video is die in rustiger tijden bekeken kan worden. Dit kan ook helpen bij de verwerking.

Een gesprek opnemen op video met degene die binnenkort komt te overlijden is ook heel waardevol. De nabestaanden kunnen nog een keer luisteren en kijken naar hun dierbare wanneer deze er niet meer is. Vaak zijn diegene die achterblijven namelijk al snel de klank van de stem van de overledene kwijt.

Hierbij een voorbeeld van een video met een verhaal van Piet, die binnenkort overlijdt. Zie: https://vimeo.com/359112683.  Piet heeft ALS en vindt het belangrijk dat zijn verhaal gehoord wordt, wilt u meer over hem weten bekijk dan dit kanaal: https://vimeo.com/channels/piet

 

Uiteraard kom ik eerst kennis maken en spreken we uw persoonlijke wensen en ideeën door.

Jacco van Dijk

www.jjvideo.nl /  06 -539 00 447

 

 

 

 

Neem contact op met JJ Video maakt herinneringen